петак, 12. април 2013.

12.април 2013.

Сједињене Америчке Државе су од комунизма и стаљинизма преузеле најгоре а Руси из капитализма најбоље. Сједињене Америчке Државе се руководе постулатом који је још 1925.године Јосиф Висарионович Стаљин поставио као кредо који никако не треба мењати:

МАСЕ СУ ГОМИЛЕ НЕУКЕ СТОКЕ КОЈЕ СТАЛНО ТРЕБА ДРЖАТИ НА ИВИЦИ ГЛАДИ И ИСПИРАТИ ИМ МОЗАК А СВЕ У ИМЕ ЉУДСКИХ ПРАВА И ЈЕДНАКОСТИ, КАО И СВАКОДНЕВНО ИХ ТУЋИ БИЧЕМ ПРОПАГАНДЕ И МЕДИЈА. МАСЕ СЕ НЕ СМЕЈУ ПОШТОВАТИ НЕГО СТАЛНО КОНТРОЛИСАТИ. СВЕ ОНЕ КОЈИ ПОКУШАЈУ ДА СЕ ИЗДВОЈЕ ИЗ ТОГА РЕДА ТРЕБА ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ УНИШТИТИ.

Довољно је погледати америчке грађане. У модерном капитализму који је заживео негде после вијетнамског рата масе нису ништа друго него до потрошачи назови демократије и онога што она кроз бизнис доноси. Велики бизнис и политичари су одувек манипулисали масама и испирали им мозгове. Они су их третирали као гомилу необавештених дрипаца који се свакодневно боре за голи живот тј. опстанак. Њихов свакодневни живот је јадан, суморан, депресиван и безнадежан. Преостаје им само машта илити фантазија.

Нема коментара:

Постави коментар