четвртак, 25. април 2013.

26.април 2013.

МОТИВ!
Шта би могао да буде мотив?!
- Незадовољство америчким сном који им је обећан када су својевремено затражили азил бежећи из "одвратне" Русије - мало вероватно;
- Ал Каида им је уцењивала породице у Чеченији па су стога морали да прибегну овом чину! Да је тако, били би опремљени далеко софистициранијим ексклузивним направама! Па побогу, 11.септембра тамо неке године они су улетели са три авиона које су им Сједињене Америчке Државе "поклониле"! И то је мало вероватно;
- Индоктринирани и задојени у Русији па као кукавичје јаје подметнути Сједињеним Америчким Државама где као "спавачи - dreamers" чекају 10-так година а онда се активирају! Ту већ има одређене вероватноће јер "лонци са експлозивом" више служе као опомена и упозорење: "Ми то можемо кад хоћемо и где хоћемо".

Наводна бомба у возу Торонто/Онтарио - Њујорк која је на време уочена више служи америчкој влади: "Ми можемо то увек да спречимо ако хоћемо!" Да ли?!

У сваком случају одговарајућим службама у Сједињеним Америчким Државама остаје да ово анализирају, под условом да то они сами нису учинили, као повод за изазивање нових сукоба у свету који би, евентуално, донели коју кап нафте посрнулој америчкој привреди.

Нема коментара:

Постави коментар